CA Young Guns

09-01-2013 14:58

 

Young Guns concert, Utrecht.
16 november 2012

Ik ben naar een concert van Youngs Guns en Your Demise geweest in Tivoli. Ik ga al jaren regelmatig naar een concert en ik was heel erg blij toen ik hoorde dat Young Guns naar mijn stad zou komen! Gelukkig waren er meerdere mensen die gezellig met mij mee wilde.
Als voorbereiding hebben ik en Eva ons opgemaakt en hebben we onze telefoons en camera’s opgeladen en vervolgens namen we de bus naar Tivoli. We waren redelijk vroeg dus we stonden ontzettend ver vooraan, tweede rij, zelfs. Het optreden begon met het voorprogramma, dit was een klein bandje waarvan ik de naam niet meer ken. Het publiek was niet erg enthousiast en het was een beetje saai. Gelukkig kwam vervolgens Your Demise. Dit was ook een voorprogramma, maar speelde een redelijk lange set. Het publiek was meteen razend enthousiast. Your Demise is een hardcore punk band uit Engeland. Het was echt geweldig, ik heb deze band nog nooit live gezien en ik heb er zelfs bijna nooit eerder naar geluisterd. Na Your Demise moesten we even wachten. Veel mensen gingen ook al weg na het optreden van Your Demise omdat ze speciaal daarvoor waren gekomen. Toen kwam Young Guns. Eindelijk. Ik vond het publiek al enthousiast bij Your Demise. Dit had ik totaal niet verwacht en wat was het tof! We hebben geen moment stil gestaan. Ze waren ontzettend goed live, het klonk net als op het album alleen dan beter en echter! Young Guns is ook een Britse Rock/Punk band die ook in Nederland erg bekend zijn.

Ik vond het best lastig om te vertellen over dit concert. Het is al een tijdje geleden. Ook heb ik er niet veel meer over te zeggen behalve dat het geweldig was. Ik heb geprobeerd het zo goed mogelijk te bewoorden. Ik hoop dat ze binnenkort weer naar Nederland komen!